ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση κτηματικών και επενδυτικών υπηρεσιών «Ζβές και Συνεργάτες» δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής από το 1991. Πρωτοπόρος στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα του REAL ESTATE, στα χρόνια της λειτουργίας της έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.

Ο επαγγελματισμός, η εχεμύθεια, η ακεραιότητα, η ταχύτητα, η γνώση και η εμπειρία είναι η φιλοσοφία της «Ζβές και Συνεργάτες».

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Αγορές - πωλήσεις - μισθώσεις όλων των τύπων ακινήτων: καταστήματα, γραφεία, βιοτεχνικοί? βιομηχανικοί χώροι, τουριστικές μονάδες, διαμερίσματα, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια.
 

ΔΙΕΘΝΕΣ MARKETING ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Προώθηση πωλήσεων συγκροτημάτων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Μπορούμε να ενεργούμε ως το ‘τμήμα πωλήσεων’ κατασκευαστικών εταιρειών.

ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
π.χ. λιανικού εμπορίου, οικοδομικές, παροχής υπηρεσιών. Έρευνα αγοράς, επιλογή ακινήτων, αναπτυξιακή στρατηγική.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Για λογαριασμό τραπεζών, δημοσίων οργανισμών, εταιριών και ιδιωτών.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Είσπραξη ενοικίων, φροντίδα για την καλή κατάσταση του ακινήτου, ανανεώσεις συμβολαίων, διαπραγματεύσεις ιδιοκτήτη ? ενοικιαστή, εύρεση νέων ενοικιαστών.Τακτικές αναφορές.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ
Επιλογή ακινήτων, κενών ή μισθωμένων, για μέγιστο εισόδημα και υπεραξία είτε για μεμονωμένα ακίνητα είτε για δημιουργία χαρτοφυλακίου ακινήτων.

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Γρήγορη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικά επιτόκια για αγορά, κατασκευή ή βελτίωση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης για ιδιόχρηση ή εκμετάλευση, μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών.

ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Πλήρεις συμβουλευτικές υπηρεσίες στην επιλογή του ακινήτου, σε νομικά θέματα, στη διαχείριση-μίσθωση του ακινήτου, χρηματοδότηση κ.τ.λ.